Workshop Krachtenveldanalyse

Krachtenveld

Als jij de termen besturen, goed toezicht houden en Raad van Toezicht hoort, denk je dan gelijk aan oude(re) mannen in grijze pakken? Heb jij je wel eens afgevraagd of jij als vrouw wel geschikt bent om in een bestuur aan te schuiven? En welke competenties je nodig hebt om lid te worden van een Raad van Toezicht? Een krachtenveldanalyse helpt je daarbij!

Cirkeltoezicht heeft zich ten doel gesteld om meer diversiteit bij besturen en Raden van Toezicht te brengen. Daarom komen wij graag in contact met vrouwen van diverse pluimage die willen onderzoeken of ze daarvoor uit het goede hout zijn gesneden.

Wil jij weten of besturen op een hoger niveau ook voor jou een leuke uitdaging is? Tessa Augustijn en Astrid van der Starre organiseren regelmatig workshops waarbij je jouw eigen krachtenveldanalyse maakt. Aan de hand daarvan krijg je in beeld wat de sterke punten zijn die specifiek bij jou horen.

Geïnteresseerd? Stuur een mail naar info@cirkeltoezicht.nl. Of kijk voor de eerstvolgende workshop op de pagina “Besturen iets voor jou?” en geef je daar op!